Historische Kring Gente

Esther Gerritsen signeert

 

 

Esther Gerritsen

 

De signeersessie van Esther Gerritsen bij Bruna in Gendt.

Esther Gerritsen, schrijfster van het boekenweekgeschenk is opgegroeid in Gendt. Edmund Viergever van Bruna, haar oud voetbaltrainer had haar gevraagd voor een signeersessie en dat kwam goed uit want ze was vanwege de trouwdag van haar ouders in Gendt. De rode loper werd uitgerold en een zetel stond klaar voor Esther. 

 

 

De foto’s zijn van Leopold Gerritsen en Henk Klaassen

 

 

  • 01_de_rode_loper
  • 02_Esther_Gerritsen
  • 03_Oud_leraar_van_Riel
  • 04_met_Edmund_Viergever
  • 05_personeel_van_Bruna
  • 06_Met_de_ouders_van_Esther_Leopold_en_Annet_Gerritsen
  • 07_Esther_Gerritsen
  • 08_en_een_ijsje_van_Wijs
  • 09_met_haar_vroegere_buurmeisje_Paulina
  • 10_Esther_Gerritsen
  • 11_Esther_Gerritsen
  • 12_oud_leraar_Jos_Daam

 

 

 

Bibliografie

Toneel
• 1997 - Is dit een kapstok? (toneelscènes, Stichting Buitenkunst)
• 2002 - Drie theaterteksten (IT&FB .is.m. Het Syndicaat
• 2003 - Toneel (Verzameld toneel 1999-2003 uitgeverij De Geus)

Proza
• 2000 - Bevoorrecht bewustzijn (verhalen, De Geus)
• 2002 - Tussen Een Persoon (roman, De Geus)
• 2005 - Normale dagen (roman, De Geus)
• 2008 - De kleine miezerige god (roman, De Geus)
• 2010 - Superduif (roman, De Geus)
• 2011 - Jij hebt iets leuks over je (bundeling columns uit o.a. Volkskrant en Opzij 2001-2011, De Geus)
• 2012 - Dorst (roman, De Geus)
• 2013 - Ik ben vaak heel kort dom (bundeling columns uit de VPRO gids, De Geus)
• 2014 - Roxy (roman, De Geus)
• 2016 - Broer (novelle, boekenweekgeschenk 2016)

Scenario
• 2014 - NENA (een film van Saskia Diesing, Gerritsen was co-auteur)

Hoorspel
• 2015 - Verhaal voor het slapen gaan


Bron Wikipedia

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn